Ningbo SMT Otomatis Bagian Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional produk otomotif kualitas luhur di Cina.

Simkuring nuju ngalaman dina produksi sagala jinis produk otomotif tur miboga kamampuh pikeun nanganan program Anjeun. produk utama urang téh bagian chassis, cooling produk sistem, patempatan engine, komponén listrik jeung bagian awak. Kami hiji produsén disatujuan ISO9000 na supplier kualitas luhur, produk urang nu diékspor ka leuwih ti 40 nagara jeung wewengkon, kayaning Amerika, Eropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah jeung Afrika. Kami committed ka na tulus baris nuluykeun nyadiakeun produk kualitas pangalusna urang jeung jasa ka konsumén urang dimangfaatkeun.

MACA DEUI

Arrivals anyar