Ningbo SMT Auto Parts Co, Ltd, është një prodhues i produkteve të kualitetit të lartë të automobilave në Kinë.

Ne jemi me përvojë në prodhimin e të gjitha llojet e produkteve të automobilave dhe kanë aftësinë për të trajtuar programin tuaj. Produktet tona kryesore janë pjesë shasi, sistemet e ftohjes produkte, pjesë motor, komponenteve elektrike dhe pjesët e trupit. Ne jemi një prodhues të miratuar ISO9000 dhe furnizues me cilësi të lartë, produktet tona të eksportohen në më shumë se 40 vende dhe rajone, të tilla si Amerika, Evropa, Amerika e Jugut, Lindja e Mesme dhe Afrikë. Ne jemi të angazhuar për të dhe sinqerisht do të vazhdojë sigurimin e produkteve tona më të mira të cilësisë dhe shërbimit për klientët tanë të respektuar.

LEXO MË SHUMË

Arritje të reja