Ningbo SMT Auto Parts Co., Ltd. punika Produsèn profesional saka produk automotive kualitas dhuwur ing China.

We lagi ngalami ing produksi kabeh jinis produk automotive lan duwe kemampuan kanggo nangani program Panjenengan. produk utama kita bagean sasis, cooling produk sistem, bagean engine, komponen listrik lan bagéan awak. We are Produsèn disetujoni ISO9000 lan Supplier kualitas dhuwur, produk kita sing dièkspor luwih saka 40 negara lan wilayah, kayata Amerika, Eropa, Amerika Kidul, Timur Tengah lan Afrika. We are setya lan ora tenanan terus nyediakake produk kualitas paling kita lan layanan kanggo kita pelanggan ajeni.

Read More

Baru